donderdag, 11 juli 2019 16:30

Nieuwsbrief juli

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Heerlijk om onze kinderen zien mee te werken aan hun toekomst! Groenten kweken, mekaar helpen, goede schoolresultaten, …. we hebben reeds 8 kinderen die nu volwassen zijn, die werken in ons project. Dat geeft zoooo een voldoening!

We blijven vechten voor de rechten van de kinderen. Gelukkig staan wij op de lijst als Home waar kinderen veilig zijn, allemaal naar school gaan, gezond zijn , goede voeding krijgen, sociale hulp en vooral veel liefde krijgen. De Ugandese overheid is het daarmee eens!

Ook ons project met de Europese Unie in Kampiringisa (kindergevangenis), waar we een prachtig meisjes gebouw bouwden, gaat een officiële opening door het ministerie van jeugd en welzijn krijgen. De meiden zijn super gelukkig! Eigen kamers, douches, toiletten, kliniek, omheining,....werkelijk ongelooflijk!

Ook de bouw van onze vakschool in hotel en catering wordt prachtig! Het hele gebouw staat, bijna alle ruimtes hebben een dak. We beginnen al te denken aan de afwerking. Pleisteren, betegeling, elektriciteit, water,....heerlijk!

We zijn nog steeds druk bezig met alles. Wees gerust Foodstep is ok! Mocht u andere nonsens horen, vraag gerust. We krijgen wekelijks bezoekers en vrijwilligers die met hun eigen ogen zien hoe Foodstep werkt. Alleen de hoopvolle toekomst van de kinderen telt! 

Dank aan alle liefdevolle mensen die Foodstep Uganda een warm hart toedragen

Dikke kus, Nathalie, staff en aaaaalle Foodstep kids

Gelezen: 890 keer Laatst aangepast op donderdag, 11 juli 2019 16:34