vrijdag, 01 november 2019 13:30

Nieuwsbrief november

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lieve mensen,

 

Na een maandje  België, voor een medische ingreep en meetings met vrienden en sponsors, ben ik weer thuis in Uganda.

Jeetje wat heb ik de kinderen gemist! Ondertussen is er hier veel gebeurd.

Voor het eerst is Werner alleen geweest, weliswaar goed verzorgd door onze vrienden. Hij heeft zelfs uitstapjes gemaakt, heeft het meisjesgebouw in Kampiringisa officieel geopend, heeft vrijwilligers geholpen met hun stageplek,  hij werkte verder aan de plannen voor onze vakschool. Ook hij had dus een leuke tijd .

Onze kinderen hebben ook niet stil gezeten. Ze zijn net begonnen aan hun laatste termijn. Onze Peace, eerste meisje dat in Foodstep kwam, heeft op de hogeschool haar diploma behaald. We zijn super trots op haar. Ook vele sportprijzen pronken in onze office. Zelfs een grote visvangst in de Entebbe sailing club leverde een mooie vangst op.

Op dit ogenblik werken er reeds 10 van onze eigen foodstep kids in onze Home. Het is geweldig om na al die jaren deze vruchten te plukken. Ben er best trots op.

We blijven ook verder werken aan onze vakschool. En vele bezoekers en vrijwilligers komen over de vloer. Het is hier altijd een gezellige bende?.

We gaan richting einde van het jaar. Het was een bewogen jaar. Veel papierwerk, cursussen, kinddossiers, de toestemming van de overheid om onze Home open te houden, bouwwerken, ebola crisis, nieuwe kinderen, kinderen die terug naar hun familie gaan, scholing en activiteiten met de kids, ..... iedere dag staat er iets op de agenda (en dan nog moet je een plan B hebben? ) 

Maar ik zou het voor geen goud willen missen!

Ik wil u namens mijn gezin, mijn staff en natuurlijk aaaaaalle Foodstep kids, van harte bedanken . Uw gebed,  financiële steun en liefde maakt dat wij hier een hoopvolle toekomst kunnen geven aan kinderen in nood.

Dikke kus, gezegende feestdagen en tot gauw!

 

Nathalie Seliffet, Foodstep Uganda

 

Gelezen: 815 keer Laatst aangepast op vrijdag, 01 november 2019 13:51