We stellen ons even voor:


Werner Steurbaut (°1962) studeerde aan de Koninklijke Kadetten School en daarna aan de Militaire School in Brussel. Hij werd ook professor in de geschiedenis en gaf les aan de Militaire School.
In 1990 trouwde hij met Nathalie Seliffet en verhuisden ze naar Nederland, waar hij conservator in Paleis het Loo werd. Na 8 jaar Nederland keerden ze weer terug naar België waar hij werkte voor een bedrijf gespecialiseerd in Ridderorden en onderscheidingen.
Daar Afrika hem nauw aan het hart lag, verhuisde hij samen met zijn gezin naar Uganda. Daar werkte hij ook bij een ziektekostenverzekering, om daarna al snel zijn vrouw te helpen in haar opgestarte Foodstep Project.
Nu is hij "vader" van 123 kinderen in het Foodstep Home en van 2 tieners thuis en staat hij vooral in om projecten te laten slagen, zodat de kinderen kunnen genieten van een hoopvolle toekomst.

Jammer genoeg kreeg Werner op 3 januari 2013 een herseninfarct en staat hij nu op non-actief. 

Nathalie Seliffet (°1971) volgde in Leuven een opleiding tot verpleegaspirante, behaalde een diploma als chiropodist en volgde een cursus tot leerkracht basisonderwijs.
Ze trouwde in 1990 met Werner Steurbaut en volgde hem naar Nederland. Ze kregen een zoon, Maxim. In 1997 schreef ze de bestseller "Smakelijk met Montignac". Hierdoor volgden vele rubrieken in magazines, cursussen, TV-opnames en dergelijke als culinair styliste.

In 2001 werd Trà geadopteerd. Een schat van een dochter uit Vietnam, toen de leeftijd van 5 jaar.

In 2008 verhuisden ze als gezin naar Uganda. Zij zag meteen de nood. Dit vooral bij de straatkinderen.
Toen ze op een dag Kampiringisa (reclassering centrum) ontdekte veranderde haar hele leven. Nu zet zij dag en nacht in, samen met haar echtgenoot en een geweldig team, om deze kinderen iedere week te bezoeken en te helpen waar nodig is en bovendien werkt ze nauw samen met de kinderbescherming om deze kinderen een warme thuis te geven in de Foodstep Home.

 

Onze kerk in België:

Onze thuisgemeente in België is Gods Ambassade. 

Meer info over GA vind u terug op hun respectievelijke website 

Project "The Homecoming"

Een thuis voor elk kind ..

Kampiringisa

Reclassering centrum ..

Doneer

Elke gift redt een leven .