zaterdag, 30 maart 2019 10:05

Nieuwsbrief april

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Na een mooie lange zomervakantie, zitten al onze kids weer keurig op de schoolbanken. Vele hebben hun vakantie bij familie of vrienden doorgebracht.  Wat best is meegevallen. Sterker nog, sommige kinderen blijven bij hun verwanten. Tuurlijk worden ze geholpen en sociaal bijgestaan door Foodstep.

Er zijn reeds 8 van onze afgestudeerde jongeren in Foodstep aan het werk. We zijn erg trots! Ook ons kleuterklasje draait op volle toeren.

Ook onze baby s worden groot. Ze genieten zo van de vele bezoekers, die altijd mooie kledij, speelgoed, beddengoed, sportgerief,....meebrengen. We zijn bespaard gebleven van ziektes en malaria. Alleen Marco was iets te enthousiast bij de acrobatie les....een gebroken dijbeen was het resultaat.

Dat we niet stilzitten bij Foodstep, dat wist u al. Maar de laatste maanden zijn er wel 100 zakken cement en liters verf gebruikt voor alle bouwwerken.

Alle slaapkamers zijn zowel binnen als buiten geschilderd. Daken zijn hersteld, watertanken zijn geplaatst. Al het sanitair is gerenoveerd. 

Ook in Kampiringisa zal het mooie meisjes gebouw weldra klaar zijn. Echt super mooi!

Maar als klap op de vuurpijl zijn we erg trots op onze hotelschool. Er wordt met man en macht gewerkt. Kinderen vinden het heerlijk om mee te helpen. Echt een bijzonder project! Dank aan alle sponsors!

We willen al onze familie ,vrienden en sponsors bedanken voor de vele bemoedigende steun die we mochten ontvangen. Uganda is niet altijd eenvoudig om te overleven. Iedere week is er weer een andere regel of wet . Dan is geen water of elektriciteit, of willen ze scholen en homes sluiten. Gelukkig hebben geweldige medewerkers die iedere dag met ons samenwerken. Zo krijgt Foodstep steeds goede punten op het rapport. En daar genieten ook onze  kinderen van.

We gaan deze maand , een mooie foto sturen van uw sponsorkind. 

Kan u zien hoe gelukkig uw kind is in Foodstep Uganda!

Warme groeten, Nathalie Seliffet en alle Foodstep kids

Gelezen: 939 keer