*Hoe kan ik een kind sponsoren?
Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Nathalie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een kindje sponsoren kost €30/maand.  

 

*Kan ik Foodstep Uganda bezoeken?:
Je bent van harte welkom! Maak wel even een afspraak met Nathalie Seliffet via het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of geef een belletje  +256 777 514 877


*Kan ik vrijwilligerswerk of stage doen bij Foodstep Uganda?:
Stuur ons een motiverend briefje en een korte cv. Wij beoordelen met ons team, of u in aanmerking komt om bij ons, in Uganda ,je stage of vrijwilligerswerk te volbrengen.*Kan ik daar verblijven?:
Eco hotel en Comfort hotel zijn 2 hotelletjes gelegen vlakbij ons Foodstep project. Reken zo'n 30 $ per nacht met ontbijt. Er zijn ook campings en duurdere hotels gelegen in Entebbe (8km van Foodstep home)*Betalingswijzen in Uganda:
Het minste verlies heb je wanneer je euro's meebrengt en in een goed wisselkantoor laat omzetten in Uganda shilling. Je bankkaart,visa of master card werken in de betaalautomaat. (Max 300 € per dag afhalen). Je kan alleen met cash geld betalen. Sommige ,grote, hotels aanvaarden een Visa kaart.*Visum:
Je betaalt 100$ aan de douanebeambte in de luchthaven van Uganda. Daar krijg je een stempel die geldig is voor 3 maanden. Dit visum is ook geldig voor Kenia, Rwanda en Tanzania.*Medicatie:
- Inenting gele koorts (breng ook je inentingskaart mee)
- Inenting hepatitis 
- Breng uw persoonlijke medicatie mee. Ook producten zoals leesvloeistof, anti-muggenmelk, zonnecrème, ... 
  Een doktersbezoek of medicatie zijn cash te betalen in Uganda.*Transport:
Boda-boda is een motorfiets met bestuurder die je naar de gewenste plek brengt. Best goedkoop, wel altijd afdingen.
De witte taxibusjes, Matatu genaamd, rijden meer op de hoofdwegen. Van dorp tot dorp. Kwestie van je hand op te steken aan de kant van de weg, je kan altijd meerijden (met vele andere samen :).
De grote tourbussen rijden vanuit Kampala naar alle grote steden. Zelfs naar het buitenland.
Je kan ook een auto huren, maar is niet aan te raden. Het verkeer is een chaos en bovendien rijdt men hier aan de linkerkant.

Heeft u nog meer uitleg nodig of heeft u een vraag, mail gerust naar Nathalie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.