Financieel

Op dit moment komt al onze sponsoring van particulieren uit België, Nederland, Verenigd Koninkrijk en USA, vrienden en sympathisanten. En dan voornamelijk via de kindersponsoring.

Voor elk kind in het Foodstep Home zoeken we sponsors waarmee de dagelijkse kosten (eten, school, medisch, ...) betaald kunnen worden.
Daarnaast zetten ook scholen en sportverenigingen zich in voor Foodstep. Hiermee kunnen we zorgen voor een hoopvolle toekomst van nog vele Ugandese kinderen. En kunnen we de vele kinderen wekelijks in Kampiringisa helpen. 
We hebben een vaste boekhouder die de financiën regelt. Ook het opsturen van goederen begint aardig te lopen, vooral KLM helpt ons graag.

In België spannen vooral mijn moeder en vader, Nicole Brans en Guillaume Seliffet, zich erg in om Foodstep België bekendheid te geven. Het bezoeken van scholen en verenigingen, maar ook alle administratie omtrent Foodstep gebeurt dankzij hen vlekkeloos.

Ook Foodstep Nederland welke wordt geleidt door Nederlanders met Uganda-ervaring, loopt perfect. Foodstep USA en UK staan nog in de kinderschoenen, maar ook hier loopt alles vlekkeloos.

Project "The Homecoming"

Een thuis voor elk kind ..

Kampiringisa

Reclassering centrum ..

Doneer

Elke gift redt een leven .