maandag, 29 oktober 2018 10:02

Nieuwsbrief oktober

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lieve mensen,

Hier een update vanuit Foodstep Uganda.

Onze Home is flink onder handen genomen! Alle gebouwen zijn weer opgefrist met  sprankelende oranje verf. In de nieuwe keuken pruttelen de potten vol met rijst en bonen. Onze grote schuur werd recht gezet, een watertank, en op dit ogenblik zijn we de meisjestoiletten aan het renoveren. Alles ziet er spic en span uit!

Ook de bouw van de hotel-cateringschool vlot wel. Nu alle steunzuilen staan is het metselwerk begonnen. We kijken er erg naar uit om zo snel mogelijk te beginnen. Trouwens de andere vakscholen doen het prima. We kweken nog steeds moestuintjes, onze glas bewerkers krijgen opdrachten binnen, de kledingmakerij maakt nieuwe uniformen voor onze beveiligingsagenten. De medische pedicure en kappersafdeling heeft er nog een opleiding bijgekregen. Vanaf nu kan u ook genieten van een heerlijke gelaatsmassage!

Onze kinderen zijn aan hun laatste schooltermijn begonnen. In december en januari hebben zij grote vakantie. Gelukkig kregen we weer hulp van enkele vrijwilligers.

Wat worden ze groot. Mijn kleine meisjes zijn opeens jonge vrouwen. De kleine ventjes krijgen ineens de baard in de keel. Zelfs ons kleine uk Mozes Mogli kan al zitten!

We kregen ook bezoek van oma en opa. Ze hadden ook weer een gezellige groep vrienden meegebracht. Het was een leuke tijd, ook de kinderen genieten iedere keer weer. We deden samen spelletjes, sportdag, bezochten Kampiringisa, ....

Ook vele bezoekers, uit de hele wereld, weten ons project te vinden. Altijd leuk te horen dat we goed bezig zijn en dat AL onze kinderen zo gelukkig zijn!

Warme groetjes,

Nathalie

Gelezen: 1342 keer Laatst aangepast op maandag, 29 oktober 2018 10:05