donderdag, 23 augustus 2018 12:06

Nieuwsbrief augustus

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lieve mensen,

Laat ik eerst beginnen met iedereen te bedanken die van ons 10 jarig Foodstep bestaan een groot feest maakten! De vele voorbereidingen, het koken, de opdieners en afwassers, de mensen achter de schermen, jullie gebed, jullie bezoek aan de bbq, de cadeautjes en financiële steun, de bezoekjes aan trouwe vrienden,....werkelijk, het heeft ons hart verwarmd. (Was nu eerlijk gezegd ook niet zo moeilijk met die vreselijke hitte?)

Toch waren we erg blij om terug thuis te komen! Jeetje wat hadden we de kids gemist! Gelukkig is tijdens onze afwezigheid alles vlotjes verlopen. Waarvoor dank aan mijn geweldige staf! Ook de storm die waaide over het sluiten van de kinder homes is gaan liggen. Gelukkig maar want na 10 jaar wel en wee achter de kiezen zou dit vreselijk zijn. Vooral voor de kinderen.

De kids zijn weer 2 weekjes met vakantie. Ze genieten van sport en spel, buitenactiviteiten, modeshow,...heerlijk om ze zo gelukkig te zien!

Met de eurootjes die we cadeau kregen , hebben we onze Home helemaal opgeknapt. Nieuwe dakgoten, een grote watertank, alle gebouwen opnieuw geverfd, een nieuwe mooie keuken, alle strodaken hersteld. Dank aan alle gulle, lieve mensen.

Ook op ons land draait de kantine op volle toeren en is de dikke betonvloer van onze hotelschool klaar. Nu een kwestie van bakstenen bouwen!

Alleen maar succes verhalen, en dat gaan we de komende 10 jaar zo houden!

Allemaal super bedankt om onze droom waar te maken; een hoopvolle toekomst voor ieder kind!

Kus, Nathalie

Gelezen: 973 keer Laatst aangepast op donderdag, 23 augustus 2018 12:10