woensdag, 23 november 2022 14:14

Nieuwsbrief november 2022

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lieve vrienden,
Hoe gaat het met jullie? Hier is de waterpokkenplaag gelukkig verdwenen. De schrik voor ebola is er nog wel, alle scholen gaan eind deze maand vervroegd dicht. Daarna zou de president weer spreken over hoe verder.
Dus lekker 65 kids in examenstress! Zelfs onze kleine kleuters moeten een officieel staatsexamen afleggen.

De voedingsprijzen zijn veel te hoog. Er heerst veel armoede onder de bevolking. Iedereen kweekt zijn eigen groenten, hoe klein het tuintje ook is. Gelukkig is de oogst van de fruitjes erg groot. Heerlijk mango's, ananas , passievruchten, watermeloen, bananen, ....onze kids genieten hier zo van!

We krijgen gelukkig weer veel bezoek over de vloer. Vrienden van KLM, SN Brussels, Fly Dubai ....brengen vaak mooie spullen voor ons mee! Waar we erg dankbaar voor zijn! Ook het stukje kaas en witloof valt bij ons erg in de smaak.
Ook hebben we weer terug onze vrijwilligers van de Hoge School Leuven die voor 3 maanden hun stage komen volbrengen. De kids vinden het fijn om nieuwe spelletjes te leren. Vrienden die een paar dagen komen klussen in Foodstep zijn ook van de partij.
Ook ons zeepfabriekje en kleermakerij boeken mooi resultaat. Er zijn zelfs mensen die een booking maken voor een mooie short, tafellaken, wijnfles zak, heerlijke zachte handgemaakte zeep,.. .

Voor de rest kijken we uit naar de grote zomer vakantie. Sommige van onze kinderen gaan dan op bezoek bij familie. Een heel geregel voor onze social workers, maar vaak in mooie momenten gehuld.

Wij stellen het prima, ook onze zoon en kleinzoon doen het prima.
We kijken uit om Werner zijn 60 ste verjaardag te vieren. Hadden jullie er graag bijgewild!


Dikke kus van ons allen, 
Nathalie Seliffet
Foodstep Uganda

 

Gelezen: 290 keer Laatst aangepast op maandag, 26 december 2022 13:11