zondag, 11 juni 2023 16:57

Nieuws

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Lieve mensen,

Hoe gaat het daar in Europa? Hier is het droog seizoen en erg warm. Gelukkig hebben we nu onze eigen waterput , dus geen water tekort meer.
De kinderen hebben een korte vakantie en zijn dus gezellig allemaal thuis in de Home. Iedereen helpt mee om alles in goede banen te laten lopen. Ook vrienden en bezoekers maken het erg gezellig. Ze kwamen samen met onze kids leuke activiteiten organiseren.
Zo werden alle kamers met een nieuwe verflaag opgefrist. Werden er nieuwe recepten in de kookpotten bereidt.
Loopwedstrijden en spel zonder grenzen, waar onze Foodstep kids steeds met de overwinning naar huis keerden. De groenten uit onze tuin groeien als kool. We hebben nu ook een kippen tuin, we wachten geduldig op de eerste eieren. Ook een nieuwe pluk van champignons staat op de agenda. Ons restaurant heeft al velen laten genieten van onze eigen oogst, gekookt door de kinderen.

In onze bungalow kunnen we eindelijk aan het schilderwerk beginnen. Hopelijk kunnen jullie gauw blijven logeren.

We konden ook enkele nieuwe kinderen verwelkomen in Foodstep. Heerlijk om deze kleine verwonde vogeltjes te zien opgroeien in een warm nest.

Maar ook jullie hebben niet still gezeten voor Foodstep!
Zo gingen vrienden Foodstep promoten op feestmarkten, zowel in België als Nederland.
Werden er veel naaiwerkjes verkocht, gemaakt door onze Joel. Nieuwe stagaires staan alweer geboekt. En we konden voor het eerst een goede video call doen met Basisschool de Akker in NL, die voor Foodstep een mooi bedrag had opgebracht door plantjes te verkopen.
Supper bedankt daarvoor!
On top, mag ik zeker niet vergeten te melden dat op 8 juli 2023, onze heerlijke vertrouwde Bbq doorgaat! Vergeet niet in te schrijven! Iedereen van harte welkom. En alvast bedankt!!

Tussen al dit goede nieuws, hadden we ook slecht nieuws. Onze beste vriend, Jan Van Droogenbroeck, (pizzeria Goretties) is onverwachts overleden.
Hij kreeg een uitvaart dienst in Belgie en zijn as werd hier in Uganda uitgestrooid in Lake Victoria. Het was een waardig afscheid. Hij word enorm gemist!

Wij Willen iedereen enorm bedanken voor jullie steun, gebed en liefde voor Foodstep Uganda. Wij beloven dat alle kids een gelukkige, hoopvolle toekomst krijgt!
God's Zegen
Xxx Nathalie Seliffet

Gelezen: 557 keer Laatst aangepast op zondag, 11 juni 2023 17:14
Meer in deze categorie: « Begrafenis Dans wedstrijd »